Apisan Forte comanda si pret


Nu am incredere in produsele naturiste minune, de fapt in nici un produs care sa te scapa de orice problema de sanatate pe care o ai. Despre Apisan Forte am auzit de acu cativa ani dar in momentul asta observ o publicitate agresiva. Si nu prin bannere sau reclame ci prin invitarea inventatorului mierii Apisan Forte la emisiuni.

De unde se poate comanda Apisan Forte?
Aici e o problema grava de marketing. Nu exista nici un site de unde puteti comanda produsul. Exista site-ul oficial cu datele de contact al inginerului Victor Bogdan www.apisanforte.ro. Il puteti contacta pentru a afla informatii despre Apisan Forte si puteti stabili intalniri in vederea achizitionarii Apisan Forte.
Din spusele clientilor, un kg de Apisan Forte ar costa 150 lei si in functie de afectiunea pe care o aveti vi se va stabili un tratament de cateva luni. Deci e destul de costisitor caci veti avea nevoie de cateva kg de Apisan Forte. Insa cand e vorba de sanatate, nimic nu e scump.
Apisan Forte da rezultate?
Au fost adăugate 12 comentarii (păreri sau completări) la

Apisan Forte comanda si pret

:
Anonim spunea...

sunt si rezultate duduita , in formula as primeste zilnic multumiri pentru un articol despre apisan forte, s-au vindecat oamenii si de tumori, acest apisan forte trebuie luat concomitent cu un regim care se impune cu cruditati, regimul cu cruditati iti da organismul peste cap, sa nu uitam ca atunci cand un bolnav ia acel produs si regimul numai cruditati este bolnav : de litiaza biliara, renala (cruditatile formeaza cristatecare se depun in bila ficat rinichi tesuturi ) , ulcer, pancreatita , majoritatea bolilor nu suporta cruditatile .
In rest totul este ok daca poti suporta apisan forte care este dulce si iar ncep , nu este bun la stomac, litiaza biliara ....

Anonim spunea...

la mama a dat rezultate. a fost operata de cancer ovarian acum 8 ani.de doi ani ia apisan forte si se simte super. nu a facut citostatice. eu nu am crezut ca-i face bine pana nu am vazut rezultatul deci da rezultate.

Anonim spunea...

Un escroc !!! Nu exista tratament naturis care sa vindece cancerul !!

Aurora Gheorghita spunea...

Pentru cei care nu cred ca exista tratament contra cancerului, nimic nu va functiona, nici cele mai scumpe produse si medicamente de sinteza din occident !

Anonim spunea...

doresc si eu adresa de unde pot cumpara apisan forte

ina spunea...

Cum pot comanda si eu?

Anonim spunea...

dorim sa incercam produsul in speranta ca are efect si pentru depresie...
daca cineva a avut rezultate in aceasta afectiune va rugam sa ne comunicati...
multumim!!!!!!!!!

Anonim spunea...

care este pretul ?pt ca doresc sa comand si eu acest produs miraculos ...ar fi minunat sa vindece bolile cele mai grave...

Anonim spunea...

Existå medicamente naturiste care vindecå cancerul , eu le - am folosit si m - am vindecat .

Anonim spunea...

pai poate ne spuneti si noua care sunt aceste medicamente,sa se vindece si altii...

Anonim spunea...

vreau sa ma abonez

natura sanat spunea...

Apisan Forte se poate comanda accesand http://naturasanat.ro/130_apisan-forte

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google