Derma Spray Intensive face pielea frumoasă


Derma Spray Intensive reprezinta una din metodele de succes impotriva psoriazis-ului, dermatitei, si eczemelor. Si nu numai, daca aveti mancarimi sau pielea uscata, Derma Spray are efecte miraculoase. Ingredientele din acest produs: vitamine, minerale si uleiuri naturale, actioneaza imediat asupra afectiunilor pielii. Trebuie sa aplicati de 3-4 ori pe zi iar cu timpul reduceti frecventa aplicarii pe masura ce inflamatia si roseata dispar.
Cand totul revine la normal, continuati sa folositi Derma Spray pentru a asigura pielii nutrientii necesari.

Ce credeti, aceste produse chiar fac bine pielii? De ce trebuie sa fim dependenti de ceva pentru a ne asigura frumusetea pielii?
Derma Spray reprezinta in acest momentu varful vanzarilor la Telestarshop, pachetul avand pretul de 200 lei.
Asteptam pareri din partea celor care au incercat produsul.

Au fost adăugate 2 comentarii (păreri sau completări) la

Derma Spray Intensive face pielea frumoasă

:
Anonim spunea...

este bun si pt acnee?multumesc

Anonim spunea...

l-am folosit pentru psoriazis si m-a ajutat enorm.Am boala asta de mai bine de 5 ani si am incercat o gramada de tratamente si creme, inclusiv raze, PUVA si nimic. Am simtit difernta din primele zile, recomand cu caldura!

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google