Olimpiada Tomatelor www.naumann.ro


Concursul cu tragere la sorti Olimpiada Tomatelor se desfasoara in perioada 23 iulie - 30 septembrie 2012. Pentru inscrierea in tragerea la sorti, inscrie-te online pe ww.naumann.ro sau completeaza si trimite cu Posta Romana talonul detasabil din certificatul de garantie al produsului (autoadresat, corespondenta raspuns platita) pana la data de 30 septembrie 2012 si pastreaza bonul pentru validare bonul/factura de achizitionare si certificatul de garantie.

Regulamentul concursului este disponibil in magazinele participante si pe www.naumann.ro.
Premiile concursului sunt: 5 televizoare LED, 15 masini de cusut Singer Inspiration 4228 si 30 aspiratoare Singer VC 210 Tipper, in valoare de 22845 lei (inclusiv TVA si taxa verde)
Tragerea la sorti va avea loc in data de 19 octombrie 2012, la sediul importatorului Singer Appliances SRL: str George Calinescu nr 49, sector 1, Bucuresti.
Contactarea castigatorilor se face in baza datelor de contact de pe talonul de partipare.


Au fost adăugate 0 comentarii (păreri sau completări) la

Olimpiada Tomatelor www.naumann.ro

:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google