Zeul războiului - episoade istorice coreene


Zeul războiului, un serial coreean, rulează pe TVR 1 și TVR HD din 7 ianuarie, de luni până vineri de la ora 17:40, fiind un puternic contracandidat pentru emisiunile din intervalul orar 17:40 - 19:00 (Happy Hour - Protv, Acces Direct - Antena 1, Drept la țintă - Kanal D). Vor fi 56 episoade, ce vor trata istoria coreeană, ecranizată intens de seria serialelor Legendele Palatului, televizate tot de TVR 1.
k drama zeul razboiului tvrAșadar, serialul Zeul războiului, o producție 2012, face o incursiune în trecut în Coreea, în perioada Goryeo (918 - 1392). Povestea se învârte în jurul unui sclav, Kim Jun, care ajunge la un range de mare conducător. Iubirea intervine atunci când fiica regelui se îndrăgostește de Kim Jun.
Ce ziceți, serialul Zeul războiului va avea succesul seriei Legendele Palatului?

Au fost adăugate 2 comentarii (păreri sau completări) la

Zeul războiului - episoade istorice coreene

:
Anonim spunea...

unde pot vedea continuarea de la ep 20 zeul razboiului ?

Anonim spunea...

as dori sa stiu unde pot viziona continuarea serialului,daca s-au tradus episoadele 20-56, si pe ce site le pot urmari.multumesc anticipat (vi_vip@yahoo.com)

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google