www.grupulcuriosilor.ro - concurs Joe 2013


Fii curios și câștigă cu Joe. În perioada 18 februarie - 31 martie 2013 Joe ți-a pregătit un super concurs în care poți câștiga o mașină Alfa Romeo Mito. Cumpără unul din produsele participante JOE ce au inscripționat un cod promoțional și introdu codul pe www.grupulcuriosilor.ro. Prin produse participante la promoție se înțeleg următoarele produse JOE:
Joe Cacao 40g, Joe vanilie 40g, Joe glazurat 16g, Joe XXL Ciocolată cu lapte, Joe Big White, Joe Big, Joe Cacao 180g, Joe Vanilie glazurat 180g, Joe ciocolată cu lapte 180g, Joe Portocală glazură cacao, Joe miere glazură cu lapte și cacao, Joe cu cacao 80g și Joe cacao glazurat 80g. Toate ambalajele de Joe trebuie să aibă tipărit un cod alfanumerice de 15 caractere.

Intră în Grupul Curioșilor, înscrie codul pe grupulcuriosilor.ro sau prin SMS la 1850 și poți câștiga un Nescafe Dolce Gusto pe săptămână. 2 Ipod Shuffle pe zi, un abonament Voyo de 3 luni în fiecare oră sau 2 Ipad pe săptămână.
La sfârșitul campaniei, marele câștigător se va putea bucura de o mașină Alfa Romeo Mito.

Au fost adăugate 0 comentarii (păreri sau completări) la

www.grupulcuriosilor.ro - concurs Joe 2013

:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google