Doze personalizate de Coca Cola


Consumatori de Coca Cola, pregătiți-vă pentru o surpriză. NU e vorba de un concurs sau promoție ci de o campanie cu doze personalizate de Coca Cola. Începând cu 15 mai 2013 în rafturile din magazine veți găsi doze personalizate de Coca Cola. Mai pe înțelesul tuturor, cele mai comune nume din România vor fi imprimate pe dozele de Coca Cola.

Gigantul îndeamnă consumatorii să se pozeze cu o doză personalizată a cărui nume să fie a unu prieten și dă dea share. Va fi ceva în genul "Share a Coca Cola with Maria".
Toată nebunia cu dozele de colecție va dura toată vară. Și uite că ne-am mai trezit cu un trend, după "Vara nu dorm" urmează dozele cu nume.
Camionagii vor ieși mai ieftin dacă își vor pune o doză cu numele lor în parbriz.

E nevoie să fac câteva corecturi. E vorba de sticle personalizate de 0.5L și 1L. Până acum am văzut sticle de Coca Cola cu următoarele nume: Maria, Ioan, Iuliana, Constantin, Florin, Andrei, Andreea, Ioana, Vasile, Claudia, Claudiu, Valentin.

Au apărut și sticle la 2L dar și doze. Și altfel de nume: "Prietenul meu" "Prietena mea" "Familia mea"

Au fost adăugate 0 comentarii (păreri sau completări) la

Doze personalizate de Coca Cola

:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2013 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google