www.rexona.ro - o bicicletă pentru stilul tău


Rexona îți dăruiește bicicleta care ți se potrivește cel mai bine. Rexona oferă 30 de biciclete Felt, un nume recunoscut la nivel mondial în nivelul ciclismului!
Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie orice produs Rexona (Rexona Woman sau Rexona Men spray, stick, roll-on) cu etichetă promoțională. Deschide eticheta și vei găsi codul tău unic.
În perioada 1 aprilie - 30 iunie 2013, completează în formularul de înscriere de pe www.rexona.ro numărul tău de telefon și codul unic identificat în interiorul etichetei promoționale. Nu-i bai să folosești site-ul www.rexona.ro pentru a te înscrie în concurs. Poți trimite codul și prin SMS la numărul 1747 (număr cu tarif normal valabil în rețelele Orange, Vodafone, Cosmote).
Poți câștiga prin tragere la sorți, una din cele 30 de vouchere în valoare de 2200 lei fiecare. Cu acel voucher poți să îți alegi o bicicletă personalizată și/sau echipamente/accesorii/componente XLC, anvelope și camere Vittoria și Geax, căști Catlike.
Mai multe detalii despre regulamentul promoției găsiți pe www.rexona.ro.

Au fost adăugate 0 comentarii (păreri sau completări) la

www.rexona.ro - o bicicletă pentru stilul tău

:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google