www.freedom13.ro - campanie promoțională Freedom Island 2013


Campania promoțională Winston Freedom Island 2013 se desfășoară în perioada 1 iulie - 8 septembrie 2013. Codurile unice promoționale se pot trimite prin SMS la 1866 sau fie prin intermediul www.freedom13.ro. Un participant poate înregistra într-o zi de concurs maxim 10 coduri valide.
Câștigătorii pachetelor pachete de produse promoționale trebuie să se prezinte până pe 15 septembrie în magazinele precizate în regulamentul de pe www.freedom13.ro și să comunice codul promoțional unic declarat câștigător.
În cadrul acestui concurs Winston se vor acorda 30792 premii în valoare minimă de aproximativ 1700000 lei cu TVA după cum urmează: 600 premii garantate constând în camere foto digitale subacvatice acordate săptămânal, participanților care înregistrează săptămânal 15 coduri valide necâștigătoare de premii instant, numai prin intermediul site-ului www.freedom13.ro. Alte 70 de premii instant, cu o rată de câștig de 1 premiu pe zi, constând în mini tablete se vor acorda instant prin înregistrarea unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite.
100 de premii votare constând în genți de umăr Samsonite se vor acorda instant, conform unor momente orare prestabilite, participanților care votează una din lucrările de galerie, expuse pe www.freedom13.ro.
2 premii mari se vor acorda primilor 2 care înregistrează la sfârșitul campaniei cele mai multe voturi pentru lucrările lor, înscrise în concurs pe www.freedom13.ro, pe baza voturilor primite și constă în 2 călătorii pentru 2 persoane pe Freedom Island, în Caraibe.


Au fost adăugate 21 comentarii (păreri sau completări) la

www.freedom13.ro - campanie promoțională Freedom Island 2013

:
Anonim spunea...

unde introduc codul pt Winston?

ioan marian Calin spunea...

ori sunteti prosti,ori va bateti joc de oameni.unde dracu se trimit codurile? va tot caut pe www.freedom .13.r0

Anonim spunea...

unde se introduc coduri ?cred ca va bateti joc.frumos din partea voastra si faceti atata reclama

Anonim spunea...

unde dracu se inregistreaza codurile astea?

Anonim spunea...

unde dracu inregistrez codurile?

Anonim spunea...

nu gasesc unde sa trimit codurile :(

Jan Catea spunea...

Unde sa introduc codul?

Anonim spunea...

serios acuma unde draq se introduce codu asta ?

Anonim spunea...

Am trimis 15 coduri prin sms e ok pana aici dar unde rezolv temele pe care le dati e. O mare teapa

Anonim spunea...

isi bat joc cu siguranta,eu am introdus 1 cod dupa imi apare nr de tel gresit sau parola gresita de para eu sunt senila si nu le mai stiu,niste nesimtiti.

Anonim spunea...

https://www.yournewstyle.ro/register

trebuie sa iti faci cont..dar nu merge sa trimiti codurile..spune ca sunt gresite

Anonim spunea...

e campanie ptr angajati!!!!!!!!! stati cuminti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toni spunea...

sa va fie rusine va bateti joc de cumparatori ,nu se poate face cont pt ca nr de telefon cica e gresit

Anonim spunea...

e o vrajeala cu "concursurile" astea, se fac manarii cu premiile garantate si cele instant,ce sa vorbim de marele premii.vreti sa va convingeti urmariti martea la orele 0:00 cum premiile garantate sunt epuizate pe toata saptamana in conditiile care nr maxim de coduri sunt 10 pe zi si 15 necesare pentru lntrarea in cursa premiilor garantate.deci,10 coduri luni fiind prima zi si minim 5 marti incepand cu orele 0:00,dar premiile sunt de-asa epuizate.este imposibil, deci se fac magarii ca tot suntem in romania si prostii pun botu si cumpara produsele "concursului"fiti macar mai atenti.

Anonim spunea...

In ce consta "pachet promotional" ? Adica, ce am castigat?

Anonim spunea...

daca veti fi atenti, veti reusi sa introduceti codurile, am cistigat instant un pachet de winston

Anonim spunea...

asa ceva..ce jegosi..premiile garantate sunt epuizate pe saptamana aceasta si mesajul asta la 00:00 luni spre marti.. nu e posibil sa se schimbe statusul in 2 sec cat iti ia sa dai trimite pt 5 coduri..mare teapa!! niste ordinari!

daniela iubi spunea...

AM VORBIT CU UN TIP LA INFOLINE SI MI-A SPUS CA DK VREI PREMIU INSTANT GARANTAT TREBUIE SA BAGI A DOUA ZI 5 CODURI IN PRIMELE 10 SECUNDE CA SA CASTIGI.
ORICUM MI SE PARE O NEBUNIE NECURATA CA SA CASTIGE 50 DE PERSOANE IN CATEVA SECUNDE. MAI ALES CA TREBUIE SA ALEGI SI 3 PUNCTE DE INSTERES IN CLOTUL TAU. E TRASA DE PAR RAU DE TOT. CRED CA VOI TRIMITE UN MAIL LA ANPC CA SA SE INTERESEZE SI EI DE PROMOTIA ASTA.

Anonim spunea...

eu am castigat o mini tablet la ei anul asta, inca nu am primit-o, in schimb premiul garantat nu am reusit.

Anonim spunea...

UNDEEEEEEEEEEEEE BAGGGGGGGGGGG CODULLLLLLLLLL??????????????????????????ȘARLATANILOR!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Am castigat o pereche de ochelari, am facut validarea; premiul nu a sosit nici pana in ziua de azi!

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google