Scapă de durerile bătrâneții cu Medosan Kurkuma Plus


Teleshopping-ul a fost invadat de o reclamă la un supliment alimentar destinat persoanelor de vârsta a 3-a. Este vorba de Medosan Kurkuma Plus ce conține curcumina, substanță activă din curcumă care apare în cantități mici în plante. Pentru bătrâni, durerile pot fi ameliorate dacă se utilizează o formă concentrată a acestei substanțe.

Medosan Kurkuma Plus conține 82.5% praf de rădăcină de curcumă având beneficii în tratementul artritei, durerilor articulare, problemelor legate de circulația sângelui și a sistemului vascular.
Medosan Kurkuma PLus poate fi găsit pe pagina www.medosan.ro la prețul de 119 lei cutia.
Au fost adăugate 2 comentarii (păreri sau completări) la

Scapă de durerile bătrâneții cu Medosan Kurkuma Plus

:
Anonim spunea...

Din pacate,toti care recomanda curcuma,nu sufla o vorba ca nu ajuta cu nimic in stadiile avansate de artroza sau gonartroza.Am 58 de ani si am luat aproape 1 an Curcuma plus de la Medosan.Bani multi,aruncati pe geam.Valabil si pentru artrostop si alte suplimente minune.Ofi buna la altceva dar sa imi arati batrani care zburda dupa ce au luat acest preparat "elvetian" e inselatorie pe fata.

Anonim spunea...

pentru gonatroza la genunchi este buna curcuma ca am incercat tot ce exixta si nu da rezultat

Trimiteţi un comentariu

Va rugam să folosiți un nickname pentru a comenta. De preferabil este să folosiți și o adresă de email. Dacă doriți să aflați ce comentarii s-au făcut la acest articol vă puteți abona prin email

 
Copyright © 2012 - 2015 Borarola.ro Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google